Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Echipa feminină de gimnastică a României, la Sinteza zilei

Echipa feminină de gimnastică a României, la Sinteza zilei

Echipa feminină de gimnastică a României, la Sinteza zilei
de M.T.    |    19 Mai 2014   •   21:14

Gimnastele din România care au obţinut nu mai puţin de nouă medalii, dintre care două de aur, la Campionatele Europene de la Sofia sunt invitatele lui Mihai Gâdea, la emisiunea Sinteza Zilei de luni.

Vedeta delegaţiei României în capitala Bulgariei a fost, indiscutabil, Larisa Iordache, singura gimnastă care a obţinut două medalii de aur în concursul de la sfârşitul săptămânii trecute.

„Le mulţumesc antrenorilor, pentru că au avut încredere în mine, şi le mulţumesc şi fetelor, pentru că au susţinut echipa”, a spus proaspăta dublă campioană europeană.

Diana Bulimar, deja o veterană a concursurilor de acest fel, a avut o contribuţie importantă la titlul european cucerit de echipa României.

„Cel mai greu a fost primul concurs. Au fost emoţii destul de mari, în special pentru fetele mai mici, care trebuie să se obişnuiască cu emoţia de seniorat. Dar s-au liniştit, au văzut că sunt aceleaşi aparate şi şi-au făcut treaba”, a declarat Bulimar.

Mai multe amănunte despre succesele obţinute de gimnastele noastre la Sofia puteţi afla începând cu ora 21:30, la emisiunea Sinteza Zilei.

×
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close