Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Echipajul masculin de canoe dublu al României a câştigat medalia de aur, la CM de la Poznan

Echipajul masculin de canoe dublu al României a câştigat medalia de aur, la CM de la Poznan

Echipajul masculin de canoe dublu al României a câştigat medalia de aur, la CM de la Poznan
Sursa foto: Foto: asport.ro
21 Aug 2010   •   13:20

Echipajul masculin de canoe dublu, format din sportivii Alexandru Dumitrescu şi Victor Mihalachi, a câştigat sâmbătă, medalia de aur, pe distanţa de 1000 de metri, la Campionatul Mondial de la Poznan (Polonia), informează Mediafax.

Echipajul tricolor a luat startul pe culoarul şapte, încheind cursa de 1000 de metri cu medalie de aur, în pofida atacului puternic al campionilor olimpici din Belarus, fraţii Bahdanovich, de pe ultimii metri.

În urmă cu o lună, Dumitrescu şi Mihalachi au cucerit şi medalia de bronz, la CE din Spania, în aceeaşi probă.

Tot sâmbătă, România a cucerit prima medalie la masculin, argint, prin echipajul C4 masculin, format din sportivii Gabriel Gheoca, Nicolae Bogdan, Mihail Simion şi Florin Comănici. De asemenea, în finală la canoe simplu, Silviu Simioncencu s-a clasat pe locul cinci.

Delegaţia României va mai avea reprezentanţi sâmbătă în finalele masculine K4 (kaiac patru), precum şi cea feminină la K2.

Obiectivul sportivilor români este obţinerea unei medalii, atât în probele de kaiac, cât şi în cele de canoe, plus câte o clasare pe locurile 4-6.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: sportivi România
Parteneri
Generalul Florian Coldea, audiat de procurorii DNA în calitate de suspect
x close