Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Eli Manning scrie istorie şi obţine cel mai mare salariu din istoria fotbalului american

Eli Manning scrie istorie şi obţine cel mai mare salariu din istoria fotbalului american

Eli Manning scrie istorie şi obţine cel mai mare salariu din istoria fotbalului american
Sursa foto: eli manning
05 Aug 2009   •   20:57

Nou record în liga nord-americană de fotbal, NFL. Eli Manning, jucător al echipei de fotbal american New York Giants îşi va pune semnătura pe o prelungire a contractului cu şase ani, iar salariul pe care-l va primi reprezintă un record absolut. El va primi 15,3 milioane de dolari pe sezon, mai mult decât orice alt salariu avut de vreun jucător din sportul amintit vreodată.
În acest moment, cel mai bine plătit jucător din NFL este chiar fratele lui Eli, Peyton Manning, un quarterback de la Indianapolis Colts, care câştigă în fiecare an 14,17 milioane de dolari, potrivit Mediafax. Nu pentru mult timp, însă. Deşi Eli nu a semnat încă noul angajament, s-a ajuns la o înţelegere pentru 97 milioane de dolari pe şase ani.
Importanţa lui Manning s-a văzut sezonul trecut în Super Bowl, finala competiţiei, când jucătorul a marcat un eseu în chiar ultima secundă de joc pentru Giants şi şi-a purtat echipa spre victorie.
Antena3.ro

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close