Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Englezul James DeGale ar putea fi următorul adversar al lui Lucian Bute

Englezul James DeGale ar putea fi următorul adversar al lui Lucian Bute

Englezul James DeGale ar putea fi următorul adversar al lui Lucian Bute
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.T.    |    08 Feb 2013   •   16:29

Englezul James DeGale, al patrulea în ierarhia WBC a categoriei supermijlocie, l-a provocat oficial pe Lucian Bute şi ar putea fi următorul adversar al pugilistului român, fost campion mondial IBF.

DeGale, care are 27 de ani, a fost campion olimpic la Beijing, în 2008, iar palmaresul său în boxul profesionist cuprinde 14 victorii, nouă dintre acestea prin KA, şi o înfrângere.

Pugilistul englez este actualul deţinător al centurii Silver WBC, precum şi al titlul european la supermijlocie.

„James este dispus să vină la Montreal sau să îl înfrunte pe Bute în Anglia. El este gata să boxeze cu Bute indiferent unde ar avea loc meciul. Am discutat cu preşedintele InterBox, Jean Bedard, şi aşteptăm un răspuns din partea lui în legătură cu acest subiect. Respectăm InterBox, aşteptăm cu nerăbdare răspunsul său. Ar fi un meci foarte profitabil, ar atrage mulţi spectatori la Montreal", a spus Adam Harris, reprezentatul Hennessy Sports, care îl reprezintă pe lui DeGale, potrivit Mediafax.

Totuşi, cel puţin la acest moment, meciul are şanse mici să se dispute, Lucian Bute fiind mai interesat de o luptă cu învingătorul dintre Sakio Bika şi Nikola Sjekloca.

Bika şi Sjekloca se vor înfrunta pe 16 februarie, la Atlantic City, într-un meci ordonat de WBC, din cauza accidentării campionului Andre Ward.

Bute ar putea să-l întâlnească pe câştigătorul acestei lupte pe 25 mai, data la care este aşteptată revenirea în ring a românului.


×
Subiecte în articol: Lucian Bute IBF
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close