Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Erica Blasberg, una dintre frumuseţile golfului, a murit. Poliţia investighează o posibilă crimă

Erica Blasberg, una dintre frumuseţile golfului, a murit. Poliţia investighează o posibilă crimă

Erica Blasberg, una dintre frumuseţile golfului, a murit. Poliţia investighează o posibilă crimă
11 Mai 2010   •   17:08


Poliţia investighează moartea jucătoarei de golf Erica Blasberg, după ce tânăra de 25 de ani a fost găsită moartă în casa ei din suburbia Las Vegas, duminică. Poliţia din Henderson, Nevada, a răspuns unui apel de urgenţă duminică după amiază, însă nu are încă date sigure dacă aceasta a fost victima unei crime.

Impresarul lui Blasberg, Chase Callahan, a confirmat moartea sportivei, dar nu a putut oferi mai multe detalii din cauza investigaţiei poliţiei. "Suntem devastaţi după ce am aflat de moartea Ericăi. Pentru majoritatea, Erica era o jucătoare profesionistă. Însă ea era mai mult de atât. Era o fiică iubitoare şi o prietenă loială. Erica avea o inimă bună, era foarte blândă şi foarte recunoscătoare pentru ceea ce viaţa i-a oferit", a declarat Callahan într-un comunicat.

Considerată drept una dintre cele mai frumoase jucătoare, Blasberg a jucat primul turneu din LPGA în urmă cu două săptămâni, în Mexic, unde a terminat pe locul 44. Erica a devenit jucătoare profesionistă în 2005.

Antena3.ro

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close