Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Eroul de la scrimă, Rareş Dumitrescu, premiat cu apartament şi 61.000 de lei

Eroul de la scrimă, Rareş Dumitrescu, premiat cu apartament şi 61.000 de lei

Eroul de la scrimă, Rareş Dumitrescu, premiat cu apartament şi 61.000 de lei
Sursa foto: rares dumitrescu
14 Oct 2009   •   20:15

A venit vremea răsplăţii pentru campionii mondiali de la scrimă din Antalya. Componenţii echipei naţionale de sabie masculin, câştigători ai medaliilor de aur, vor fi premiaţi joi la sediul MTS, fiecare în funcţie de performanţele atinse la competiţia din Turcia. Rareş Dumitrescu, autorul revenirii incredibile din finala cu Italia, va primi un premiu consistent şi din partea primăriei oraşului natal, unde va primi un apartament.
Cel mai mare premiu acordat de Ministerul Tineretului şi Sportului le va reveni medaliaţilor cu aur din Antalya, Rareş Dumitrescu, Tiberiu Dolniceanu, Cosmin Hănceanu şi Florin Zalomir, ei urmând să primească, fiecare, câte 42.000 de lei. Mai mult, Dumitrescu, vicecampion la individual masculin la proba de sabie, va primi încă 14.000 de lei, în timp ce Zalomir, al şaselea clasat, va primi 3.500 de lei.
Dintre cei patru, cel mai fericit este sabrerul Rareş Dumitrescu, pe care Primăria Braşov îl va premia suplimentar, împreună cu antrenorul său, fostul campion olimpic Mihai Covaliu. Dumitrescu va primi un apartament şi 5000 de lei, sumă pe care o primeşte şi antrenorul său.
"Evident mă bucură şi mă onorează aceste premii, dar asta mă obligă să îmi doresc la fel de mult sau chiar să întrec aceste performanţe. Sper ca pe viitor să nu dezamăgesc", a declarat Rareş pentru Mediafax.
Rememoraţi aici lupta strânsă cu Italia, care ne-a adus medaliile de aur

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: scrima
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close