Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Estera Dobre, vicecampioană europeană la lupte libere. Medalie de bronz pentru Cristina Croitoru

Estera Dobre, vicecampioană europeană la lupte libere. Medalie de bronz pentru Cristina Croitoru

Estera Dobre, vicecampioană europeană la lupte libere. Medalie de bronz pentru Cristina Croitoru
01 Apr 2011   •   09:06

Estera Dobre a obţinut joi medalia de argint la categoria 51 de kilograme în cadrul Campionatelor Europene de lupte libere care se desăşoară la Dortmund, în Germania. O altă reprezentantă a României, Cristina Croitoru, a câştigat medalia de bronz, la 48 kilograme.

 
În finala de la 51 de kilograme, Estera Dobre a reuşit să câştige prima repriză în faţa Iuliei Blahinia, din Ucraina, campioană mondială şi europeană en-titre, cu scorul de 6-1. Sportiva noastră a pierdut manşa secundă, scor 1-5, pentru ca în runda a treia scorul să fie egal, 0-0. Deşi în repriza suplimentară a avut avantajul de a-şi prinde adversara, românca a irosit această şansă şi s-a mulţumit doar cu medalia de argint.
 
Suntem foarte supăraţi pentru că Estera a pierdut titlul european la mustaţă. Foarte rar se întâmplă ca sportivul care prinde, în acest caz Estera, să rateze procedeul. Din păcate s-a întâmplat acum”, a declarat Răzvan Pârcălabu, vicepreşedintele Federaţiei Române de Lupte, pentru Mediafax.
 
Cristina Croitoru a câştigat medalia de bronz la categoria 48 de kilograme, după ce a învinsă în finala mică pe germanca Nina Hemmer, în timp ce la 55 de kilograme, Ana-Maria Pavăl s-a clasat pe locul 5.
 

×
Parteneri
Este Ziua mondială a râsului | Beneficiile terapiei prin râs, pentru sănătate
x close