Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Franţa şi Anglia au debutat cu victorii la Cupa Mondială de rugby

Franţa şi Anglia au debutat cu victorii la Cupa Mondială de rugby

Franţa şi Anglia au debutat cu victorii la Cupa Mondială de rugby
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    10 Sep 2011   •   15:11

Două dintre favoritele Cupei Mondiale de rugby care se desfăşoară în Noua Zeelandă, Franţa şi Anglia, au debutat cu dreptul, reuşind să obţină victorii în meciurile cu Japonia, respectiv Argentina.

 
În grupa A, la Auckland, Franţa a câştigat cu 47-21 meciul cu Japonia, obţinând şi bonusul ofensiv pentrz cele şase eseuri înscrise, de Pierre, Trinh-Duc, Clerc, Nallet, Pape şi Parra, în timp ce Yachvili s-a remarcat prin cele patru transformări şi trei lovituri de pedeapsă.
 
În grupa B, din care face parte şi echipa României, Anglia a învins greu Argentina, scor 13-9, la capătul unei partide în care Jonny Wilkinson a ratat cinci lovituri de pedeapsă consecutive. Totuşi, eroul englezilor la Cupa Mondială din 2003 a transformat singurul eseu al meciului, reuşit de Youngs, suficient pentru ca echipa lui Martin Johnson să bifeze prima victorie în Noua Zeelandă. De cealaltă parte, sud-americanii s-au ales cu bonusul defensiv, fiind învinşi la o diferenţă mai mică de şapte puncte.
 
Primul meci al grupei, desfăşurat la Rotorua, s-a încheiat cu o victorie clară a celor din Fiji, 49-25 în faţa Namibiei. Goneva a fost cel mai bun om de pe teren, cu cele patru eseuri reuşite, prin care a adus practic de unul singur bonusul ofensiv pentru învingători.

 

×
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close