Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Germania a luat aurul şi argintul în proba feminină de sanie de la JO. Reprezentanta României, penultima

Germania a luat aurul şi argintul în proba feminină de sanie de la JO. Reprezentanta României, penultima

Germania a luat aurul şi argintul în proba feminină de sanie de la JO. Reprezentanta României, penultima
Sursa foto: Foto: Intact Images/EPA
de M.T.    |    11 Feb 2014   •   20:24

Germania a obţinut medaliile de aur şi de argint în proba feminină de sanie din cadrul Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci, în timp ce reprezentanta României, Raluca Strămăturaru, a terminat penultima.

Noua campioană olimpică este Natalie Geisenberger, care a încheiat cele patru manşe cu un timp de 3:19.768.

Sportiva de 26 de ani a dominat clar toate cele patru manşe şi îşi completează astfel un palmares deja impresionant, care cuprinde titlul mondial în 2013 şi medalia de bronz la Vancouver, la precedenta ediţie a Jocurilor Olimpice.

Medalia de argint a fost câştigată de o altă reprezentantă a Germaniei, Tatjana Huefner, care a încheiat la peste o secundă în urma câştigătoarei (3:20.907).

Podiumul a fost completat de americanca Erin Hamlin, campioana mondială din 2009 fiind cronometrată în 3:21.145 şi devenind prima sportivă din Statele Unite medaliată în proba olimpică de sanie.

Germania a câştigat şi proba masculină de sanie de la Soci, după ce Felix Loch a reuşit să-şi păstreze titlul olimpic de acum patru ani în finala de duminică.

Aflată pe ultima poziţie după primele două manşe, românca Raluca Strămăturaru a încheiat concursul pe locul 30, penultimul, la peste nouă secunde faţă de Geisenberger.

×
Subiecte în articol: jo2014 soci2014 JO de iarna sanie
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close