Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Gimnaştii români au ratat prezenţa în finala CM. Fetele, outsidere după calificări

Gimnaştii români au ratat prezenţa în finala CM. Fetele, outsidere după calificări

Gimnaştii români au ratat prezenţa în finala CM. Fetele, outsidere după calificări
20 Oct 2010   •   12:54

Echipa naţională masculină de gimnastică a României a ratat calificarea în finala pe echipe la Campionatele Mondiale de la Rotterdam, după ce s-a clasat pe locul 9.

La individual, Flavius Koczi este singurul gimnast român care a reuşit să prindă finalele, la individual compus, sărituri şi sol, după încheierea concursului masculin de calificări. Koczi, medaliat cu argint la sărituri în 2009, s-a calificat în finala de la individual compus cu al şaptelea punctaj, la sărituri cu a cincea notă şi la sol cu a şasea notă.

În finala pe echipe s-au calificat, în ordinea punctajelor obţinute, China, Japonia, SUA, Marea Britanie, Germania, Rusia, Coreea de Sud şi Franţa.

Nici la feminin nu stăm prea bine, chiar dacă gimnastele au obţinut calificarea în finală. România va fi outsideră în finală, după ce a obţinut al patrulea punctaj în calificări, fiind nevoită să surclaseze mari favorite precum Rusia, China şi SUA. S-au mai calificat în finala de miercuri (transmisă la ora 18:00, pe Digi Plus) Marea Britanie, Australia, Italia şi Japonia.

România a cucerit bronzul la ultimele mari competiţii pe echipe, Mondialele de la Stuttgart din 2007 şi Europenele de la Birmingham în 2010.

×
Parteneri
Ciclonul care a făcut ravagii în Europa se apropie de România!
x close