Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Golul sezonului în hochei, marcat într-un meci din Liga austrică (VIDEO)

Golul sezonului în hochei, marcat într-un meci din Liga austrică (VIDEO)

Golul sezonului în hochei, marcat într-un meci din Liga austrică (VIDEO)
13 Oct 2009   •   14:30

Formaţia maghiară SAPA Fehervar AV 19 a scăpat cu două puncte din întâlnirea de la Zagreb cu KHL Medvescak, după ce Daniel Fekete a înscris golul victoriei, scor 4-3, în partida de duminică din Liga Austriacă de Hochei, o ligă fondată în 1923 şi care a permis recent participarea unor echipe din Slovenia, Croaţia şi Ungaria.

KHL Medvescak Zagreb nu a reuşit din 2001 şi până în prezent să câştige vreun meci în faţa AV 19, astfel că ungurii sunt văzuţi ca un adevărat coşmar pentru croaţi. Nici măcar golul lui Aaron Fox, ce candidează la titlul de "reuşita sezonului", nu a fost suficient pentru a întrerupe seria neagră de rezultate a celor din Zagreb.

La 2-1 pentru AV 19, în debutul ultimei reprize, Aaron Fox a înscris un gol absolut incredibil, "sfidând tot ce credeaţi că ştiţi despre pucuri, fizica lor şi gravitaţie în general", notează site-ul oficial al competiţiei. Jucătorul american a săltat pucul pe crosă şi l-a introdus în poarta lui Zoltan Hetenyi ca într-un joc de Lacrosse. Antrenorul croaţilor, Enio Sacilotto, a declarat: "Vom pune golul pe YouTube! Ce mai gol!". Sacilotto s-a ţinut de cuvânt, iar un utilizator Videonews.ro l-a urcat şi pe acest portal:




Antena3.ro

×
Parteneri
Hidroelectrica a anunţat perioada în care se transmite indexul în mai 2024
x close