Antena 3 Sport Alte sporturi Haltere: Elena Andrieş a obţinut trei medalii la Campionatele Europene de la Tirana

Haltere: Elena Andrieş a obţinut trei medalii la Campionatele Europene de la Tirana

de M.T.    |    08 Apr 2013   •   20:13
Haltere: Elena Andrieş a obţinut trei medalii la Campionatele Europene de la Tirana

Elena Andrieş a cucerit trei medalii la Campionatele europene de haltere pentru seniori de la Tirana, în cadrul primei categorii a competiţiei, 48 kg, anunţă Agerpres.

Sportiva de 19 ani a obţinut o medalie de argint la stilul smuls (81 kg) şi două de bronz, la aruncat (98 kg) şi total (179 kg).

La smuls, gălăţeanca a ridicat 81 kg, ocupând poziţia a doua, după italianca Genny Caterina Pagliaro cu 82 kg, în timp ce bronzul a fost câştigat de Silvia Anghelova, din Azerbaidjan, cu 80 kg.

La aruncat, Andrieş s-a clasat pe locul 3, cu 98 kg, fiind depăşită atât de Pagliaro, cât şi de Silvia Anghelova, care au reuşit să ridice cu un kilogram mai mult. Aurul a fost câştigat de sportiva azeră, datorită greutăţii corporale.

La total, românca a fost din nou medaliată cu bronz, cu 179 kg, la egalitate cu a doua clasată, Silvia Anghelova, dar cu 33 de grame în plus la cântarul oficial (Andrieş are 47,88 kg, iar azera 47,55 kg). Aurul la total a fost cucerit de italianca Pagliaro, cu 181 kg.

Marţi vor intra în concurs sportivii români Dana Alexandra Berchi (categoria 53 kg) şi Florin Ionuţ Croitoru (categoria 62 kg).


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close