Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Haltere: Elena Andrieş a obţinut trei medalii la Campionatele Europene de la Tirana

Haltere: Elena Andrieş a obţinut trei medalii la Campionatele Europene de la Tirana

Haltere: Elena Andrieş a obţinut trei medalii la Campionatele Europene de la Tirana
de M.T.    |    08 Apr 2013   •   20:13

Elena Andrieş a cucerit trei medalii la Campionatele europene de haltere pentru seniori de la Tirana, în cadrul primei categorii a competiţiei, 48 kg, anunţă Agerpres.

Sportiva de 19 ani a obţinut o medalie de argint la stilul smuls (81 kg) şi două de bronz, la aruncat (98 kg) şi total (179 kg).

La smuls, gălăţeanca a ridicat 81 kg, ocupând poziţia a doua, după italianca Genny Caterina Pagliaro cu 82 kg, în timp ce bronzul a fost câştigat de Silvia Anghelova, din Azerbaidjan, cu 80 kg.

La aruncat, Andrieş s-a clasat pe locul 3, cu 98 kg, fiind depăşită atât de Pagliaro, cât şi de Silvia Anghelova, care au reuşit să ridice cu un kilogram mai mult. Aurul a fost câştigat de sportiva azeră, datorită greutăţii corporale.

La total, românca a fost din nou medaliată cu bronz, cu 179 kg, la egalitate cu a doua clasată, Silvia Anghelova, dar cu 33 de grame în plus la cântarul oficial (Andrieş are 47,88 kg, iar azera 47,55 kg). Aurul la total a fost cucerit de italianca Pagliaro, cu 181 kg.

Marţi vor intra în concurs sportivii români Dana Alexandra Berchi (categoria 53 kg) şi Florin Ionuţ Croitoru (categoria 62 kg).


×
Parteneri
Români blocaţi de 24 de ore pe aeroportul din Dubai
x close