Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Hendry revine de la 0-4 şi se califică cu scorul 5-4 în turul trei la Shanghai Masters

Hendry revine de la 0-4 şi se califică cu scorul 5-4 în turul trei la Shanghai Masters

Hendry revine de la 0-4 şi se califică cu scorul 5-4 în turul trei la Shanghai Masters
08 Sep 2009   •   20:28

Septuplul campion mondial Stephen Hendry a reuşit o revenire de poveste în meciul cu Marcus Campbell, pe care l-a învins cu 5-4 în runda a doua a Masters-ului de la Shanghai, după ce Campbell obţinuse un avantaj de 4-0 în prima sesiune.

Hendry s-a văzut în pragul eliminării la startul celei de-a doua sesiuni de joc şi, deşi a câştigat următoarele trei frame-uri, având break-uri de 78 şi 81, a trebuit să revină şi de la 0-57 în jocul opt. Cele 68 de puncte înscrise i-au adus însă victoria şi în acel frame, pentru ca în decisiv să se impună fără mari probleme şi să câştige meciul.

În sesiunea de după-amiază, John Higgins a trecut cu uşurinţă de Matthew Selt, cu 5-2, în timp ce Stuart Bingham l-a surclasat pe Mark Selby, scor 5-3. Ken Doherty şi-a continuat drumul spre o revenire în Top 16 mondial după 5-4 cu australianul Neil Robertson, iar Lian Wenbo a trecut confortabil de Peter Ebdon, scor 5-1.

În sesiunea de dimineaţă, campionul en-titre Ricky Walden l-a zdrobit pe Mark King cu 5-1, Marco Fu a trecut la limită de Nigel Bond, scor 5-4, iar Ryan Day l-a învins pe Li Yan cu 5-3.

Antena3.ro

×
Parteneri
Se bagă pensiile pe card! S-a aflat exact data la care se vor vira banii
x close