Antena 3 CNN Sport Alte sporturi HSC Miercurea Ciuc a devenit campioană naţională pentru a cincea oară consecutiv

HSC Miercurea Ciuc a devenit campioană naţională pentru a cincea oară consecutiv

HSC Miercurea Ciuc a devenit campioană naţională pentru a cincea oară consecutiv
Sursa foto: Foto: Gazeta Sporturilor
29 Mar 2011   •   10:49

Formaţia HSC Miercurea Ciuc şi-a păstrat titlul de campioană a României la hochei pe gheaţă, după ce a tranşat, în deplasare, finala cu ASC Corona Fenestela 68 Braşov. Ciucanii s-au impus cu 6-0 în partida de luni, scorul general al finalei fiindu-le favorabil cu 4-2.

După ce a fost condusă cu 2-0 la general, HSC Miercurea Ciuc a întors soarta finalei şi a cucerit trofeul pentru a cincea oară consecutiv, demonstrându-şi încă o dată autoritatea în hocheiul românesc.

"Meciul acesta este sfârşitul celui mai bun sezon din ultimii ani. Pe lângă un nou titlu, HSC a reuşit să câştige Liga MOL, dar, cel mai important, a adus cea mai mare performanţă la nivelul echipelor de club, prin calificarea în turul trei al Cupei Continentale. A fost o finala nebună, cu meciuri frumoase, echilibrate şi rezultate imprevizibile. Un alt fapt îmbucurător este că pe harta hocheiului a mai apărut un oraş, Braşovul, dotat cu un patinoar modern şi, poate, nu întâmplător echipa a ajuns în finală", a declarat preşedintele FRHG, Barna Tanczos, citat de Agerpres.



×
Subiecte în articol: miercurea ciuc
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close