Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Impresarul lui Carl Froch negociază pentru două meciuri cu Lucian Bute în 2012

Impresarul lui Carl Froch negociază pentru două meciuri cu Lucian Bute în 2012

Impresarul lui Carl Froch negociază pentru două meciuri cu Lucian Bute în 2012
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    10 Ian 2012   •   14:44

Eddie Hearn, impresarul britanicului Carl Froch, a dezvăluit că negociază cu InterBox, clubul lui Lucian Bute, pentru ca în 2012 cei doi pugilişti să dispute două meciuri, unul la Montreal şi unul la Nottingham.

Am avut câteva discuţii pozitive cu echipa de la InterBox, iar oamenii de acolo s-au arătat încântaţi de ideea de a lucra împreună. Am creionat două date - 14 aprilie, la Montreal, şi 4 august, la Nottingham - pentru lupte pe sistemul «acasă şi deplasare». Nu văd de ce acestea nu ar putea fi stabilite definitiv săptămâna viitoare, într-un contract”, a declarat Hearn pentru ESPN.

Carl Froch, care a pierdut în luna decembrie a anului trecut finala SuperSix în faţa lui Andre Ward, are în palmares 28 de victorii şi 2 înfrângeri, iar în trecut l-a atacat în mai multe rânduri pe Lucian Bute, despre care a declarat că este supraevaluat.

Una din problemele care ar putea împiedica întâlnirea dintre cei doi pugilişti o reprezintă postul de televiziune Showtime, cel care deţine drepturile pentru următorul meci al lui Bute.

Cei de la Showtime îşi doresc o luptă între boxerul român şi Bernard Hopkins (47 de ani), campion mondial al categoriei semigrea, acesta arătându-se dispus să coboare în categorie pentru un meci cu Lucian Bute.

Hopkins a devenit cel mai bătrân pugilist care a cucerit o centură de campion mondial după ce l-a învins la puncte pe Jean Pascal, pe 21 mai 2011, doborând astfel recordul deţinut de George Foreman.



×
Subiecte în articol: Lucian Bute Carl Froch Montreal
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close