Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Încă o reuşită românească la Cupă Mondială de la Doha! Marian Drăgulescu, bronz în finala de la sol

Încă o reuşită românească la Cupă Mondială de la Doha! Marian Drăgulescu, bronz în finala de la sol

Încă o reuşită românească la Cupă Mondială de la Doha! Marian Drăgulescu, bronz în finala de la sol
Sursa foto: Foto: Instagram
24 Mar 2017   •   18:13

Sportivul român Marian Drăgulescu a obţinut medalia de bronz în finala de la sol, vineri, la concursul de Cupă Mondială la gimnastică artistică de la Doha (Qatar), potrivit site-ului competiţiei. 

Drăgulescu a obţinut nota 14,100, fiind devansat în clasament de taiwanezul Tang Chia-Hung, 14,366, şi de kazahul Milad Karimi, 14,266. 

În calificări, Drăgulescu primise a treia notă, 14,000, fiind devansat de elveţianul Pablo Braegger, 14,133, şi de taiwanezul Tang Chia-Hung, 14,000. 

Marian Drăgulescu (36 ani) este calificat şi în finala de la sărituri, programată sâmbătă, când Cătălina Ponor va evolua în finala de la bârnă. 

Pe 19 martie, Cătălina Ponor a câştigat finalele de la bârnă şi sol, la concursul de Cupă Mondială de la Baku (Azerbaidjan). 

Concursul de la Doha contează pentru gimnaştii români ca etapă în pregătirea pentru Campionatele Europene individuale de la Cluj-Napoca (19-23 aprilie). 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Marian Dragulescu
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close