Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Italia a învins SUA cu 27-10 şi păstrează şanse pentru calificarea în sferturile Cupei Mondiale de rugby

Italia a învins SUA cu 27-10 şi păstrează şanse pentru calificarea în sferturile Cupei Mondiale de rugby

Italia a învins SUA cu 27-10 şi păstrează şanse pentru calificarea în sferturile Cupei Mondiale de rugby
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    27 Sep 2011   •   13:40

Italia continuă să spere la o calificare în sferturile de finală ale Cupei Mondiale din Noua Zeelandă, după ce a câştigat, la Nelson, meciul cu Statele Unite, scor 27-10.

 
Sergio Parisse, Luciano Orquera, Martin Castrogiovanni şi un eseu de penalizare au asigurat italienilor bonusul ofensiv, prin care au egalat în clasamentul grupei C echipa Australiei.
 
Dacă în ultimele meciuri ale grupei Australia va învinge Rusia, iar Italia va trece de Irlanda, cele două echipe se vor califica împreună în sferturi.
 
Suntem fericiţi că am luat toate cele cinci puncte din acest meci, ceea ce era foarte important pentru noi. Acum aşteptăm confruntarea cu Irlanda având multă încredere şi pregătiţi să dăm totul pe teren”, a declarat căpitanul Sergio Parisse.
 
Pentru americani, care şi-au încheiat astfel evoluţia la Cupa Mondială, cu o singură victorie, obţinută împotriva Rusiei, toate punctele au fost marcate de Chris Wyles, un eseu, o transformare şi o lovitură de pedeapsă.
 
Într-o altă partidă disputată marţi, la Napier, în grupa A, Canada a revenit spectaculos după ce a fost condusă la pauză cu 17-7 şi a obţinut o remiză împotriva Japoniei, scor 23-23.
 
A fost ultimul meci pentru niponi în Noua Zeelandă şi cel care le-a adus singurul punct la actuala ediţie a Cupei Mondiale, în timp ce canadienii mai au de jucat, pe 2 octombrie, împotriva gazdelor competiţiei, la Wellington.
 

×
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close