Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Jaf din banii publici la Gala Bute. Elena Udrea nu a fost nici măcar citată în acest dosar

Jaf din banii publici la Gala Bute. Elena Udrea nu a fost nici măcar citată în acest dosar

Jaf din banii publici la Gala Bute. Elena Udrea nu a fost nici măcar citată în acest dosar
Sursa foto: Foto: gsp.ro
de S.T.    |    23 Oct 2013   •   16:44

Radioul Public a plătit 60.000 de euro pentru transmiterea galei de box dintre Bute şi Mendy, echivalentul a 64 de meciuri de Liga 1 de fotbal sau costurile pe o lună de la Festivalul George Enescu.

Fostul preşedinte al RRA, Istvan Demeter, i-a dat contractul lui Viorel Sima, un paparazzo care s-a recomandat a fi omul care i-a făcut poze lui Mircea Geoană în seara în care a fost la Vântu. Istvan Demeter susţine şi acum că acel contract a fost o mare oportunitate pentru RRA, iar Viorel Sima justifică suma prin munca pe care a depus-o pentru organizarea galei.

DNA a început o anchetă pentru a vedea cum s-au cheltuit banii pentru acea gală, însă nici până acum nu a deranjat-o pe cea care care a făcut posibilă întâlnirea dintre Bute şi Mendy, Elena Udrea.

Dosarul "Gala Bute" se apropie de final şi va avea un singur vinovat: Rudel Obreja. Dezvăluirea a fost făcută chiar de Obreja, care este acuzat de deturnare de fonduri europene în urma unei sesizări făcută de Comisia Europeană prin OLAF.

Elena Udrea nu a fost nici măcar citată în acest dosar, deşi meciul nu ar fi putut avea loc fără sponsorizarea de aproape două milioane de euro oferită cu generozitate de ministerul pe care l-a condus.

Cătălin Tolontan, redactor-şef Gazeta Sporturilor, a vorbit, miercuri, la Antena 3 despre jaful din bani publici la Gala Bute.

Potrivit acestuia, dosarul Gala Bute nu este un dosar cu nume.

"Este un dosar despre cei care conduc România şi ne fură în continuare", a spus Cătălin Tolontan.

×
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close