Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Jo Jo Dan va lupta cu "Mini Tyson" pentru titlul interimar WBC la categoria semimijlocie

Jo Jo Dan va lupta cu "Mini Tyson" pentru titlul interimar WBC la categoria semimijlocie

Jo Jo Dan va lupta cu "Mini Tyson" pentru titlul interimar WBC la categoria semimijlocie
11 Mai 2010   •   17:45


Pugilistul Jo Jo Dan va boxa pe 5 iunie la Istanbul, împotriva turcului Selciuk Aydin, într-un meci care va conta pentru titlul interimar al categoriei semimijlocie în versiunea WBC, chiar dac[ românul boxează, de obicei, la categoria superuşoară.

Selciuk Aydin, în vârstă de 27 de ani, este recunoscut pentru loviturile sale puternice, care i-au adus porecla de "Mini Tyson", informează Mediafax.

Jo Jo Dan a mai boxat la categoria semimijlocie în 13 din cele 26 de meciuri din cariera sa de profesionist, dar preşedintele FR Box, Rudel Obreja, crede că sportivului îi va fi mai greu să boxeze la o categorie superioară.

"Meciul va conta pentru titlul interimar WBC. Dacă va câştiga va deveni campion mondial interimar şi va putea să se lupte cu campionul mondial. Nu ştiu dacă îi va fi mai bine la această categorie. Pentru un pugilist este mai bine să slăbească pentru un meci, iar aici, la această categorie, nu va mai face acest lucru. Vor fi trei kilograme în plus faţă de categoria superuşoară", a spus Obreja.

Antena3.ro

×
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close