Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Lennox Lewis: Carl Froch îl va învinge pe Lucian Bute

Lennox Lewis: Carl Froch îl va învinge pe Lucian Bute

Lennox Lewis: Carl Froch îl va învinge pe Lucian Bute
Sursa foto: Foto: guardian.co.uk
18 Mar 2012   •   17:16

Lennox Lewis, fostul mare pugilist britanic, a declarat că este încrezător în viitorul boxului din Marea Britanie, precizând că reprezentanţii noului val vor avea parte de un an plin de reuşite. Acesta a vorbit de Amir Khan dar şi de Carl Froch, care urmează să-l întâlnească pe românul Lucian Bute, spunând că cei doi vor redeveni campioni mondiali în 2012, informează Daily Express.

"Avem pugilişti foarte buni în Marea Britanie, care vor avea rezultate bune în acest an. Cred că atât Amir Khan cât şi Carl Froch îşi vor recâştiga titlurile mondiale. În plus, se pare că vom avea un lot foarte talentat la Jocurile Olimpice. Viitorului boxului britanic este foarte bun. Este foarte puternic", a spus Lewis.

Amir Khan va boxa cu americanul Lamont Peterson pentru şansa de a recâştiga titlurile WBA şi IBF la categoria superuşoară, în data de 28 aprilie, iar Carl Froch, fost deţinător al titlului WBC la categoria supermijlocie, va boxa cu Lucian Bute la 26 mai, într-un meci extrem de mediatizat, în care românul îşi va pune pentru a zecea oară în joc centura IBF.

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close