Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Lovitură uriaşă pentru gimnastica românească, înainte de RIO 2016

Lovitură uriaşă pentru gimnastica românească, înainte de RIO 2016

Lovitură uriaşă pentru gimnastica românească, înainte de RIO 2016
Sursa foto: Foto: Facebook / Larisa Iordache
09 Mar 2016   •   22:36

RIO 2016.Cea mai valoroasă gimnastă română a momentului, Larisa Iordache, s-a accidentat în cursul antrenamentului de marţi după-amiază şi va fi indisponibilă timp de aproximativ şase săptămâni, anunţă Federaţia Română de Gimnastică pe site-ul său oficial. 

RIO 2016. Larisa Iordache s-a accidentat în timpul efectuării unui exerciţiu la bârnă, în urma unei căderi de pe aparat fiind diagnosticată cu fractură de metacarp 4, ceea ce impune intervenţia chirurgicală şi o perioadă de refacere estimată la 6 săptămâni, menţionează sursa amintită. 

Iordache, medaliată cu bronz la individual compus la Mondialele de anul trecut, de la Glasgow, va rata astfel turneul preolimpic de la Rio de Janeiro, din perioada 16-18 aprilie, absenţa sa fiind o lovitură foarte grea pentru echipa României, care trebuie să lupte pentru calificare la JO 2016. 

Gimnasta era programată să participe la concursul de Cupă Mondială de la Doha (Qatar), în perioada 24-26 martie, alături de Diana Bulimar şi Cătălina Ponor, potrivit FRG. 

×
Parteneri
O nouă schemă de înșelătorie imobiliară în România
x close