Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Lucian Bute a revenit în România, după ?cel mai greu meci al carierei?

Lucian Bute a revenit în România, după ?cel mai greu meci al carierei?

Lucian Bute a revenit în România, după ?cel mai greu meci al carierei?
31 Oct 2008   •   15:39

Campionul mondial la categoria supermijlocie, Lucian Bute, a sosit vineri în România, cu gândul la o vacanţă meritată. ?O să mă relaxez, o să mă odihnesc. Am nevoie de odihnă, atât din punct de vedere fizic, cât şi psihic. Perioada de pregătire a fost foarte lungă, iar acum îmi doresc să petrec timp alături de familia mea?, a declarat Bute.
Pugilistul român, care şi-a păstrat titlul mondial, versiunea IBF, după ce l-a învins pe mexicanul Librado Andrade, a spus că l-a deranjat faptul că în România s-au difuzat doar ultimele 30 de secunde din ultima repriză, în care a fost în dificultate. El susţine că a dominat meciul şi a câştigat clar celelalte 11 reprize. ?Andrade ştia că sunt în avantaj şi a încercat să dea totul în cea de-a 12-a repriză. Atunci am făcut o greşeală, pe care trebuie să mi-o asum, am stat cu el la bătaie şi asta m-a costat, pentru că era să-mi pierd centura. Dar cu siguranţă a doua oară nu voi mai face aceeaşi greşeală. A fost o repriză foarte grea pentru mine, în cel mai greu meci al carierei, eu eram epuizat fizic. Dar aceştia sunt marii campion, care cad iar apoi se ridică şi continuă. Norocul meu a fost că gongul a venit la momentul care trebuia şi am câştigat meciul fără niciun fel de probleme. Iar cei de la IBF au recunoscut acest lucru, iar arbitrul a procedat corect?, a spus Bute.
Acesta a mai adăugat că îşi doreşte un meci pentru unificarea centurilor IBF şi WBA, cu danezul Mikkel Kessler, dar că aceste lucruri nu ţin de el. ?Promotorii şi managerii mei sunt cei care discută. Iar dacă părţile cad de acord eu sunt pregătit pentru unificarea centurilor?, a spus Bute.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Lucian Bute
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close