Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Lucian Bute, anunţ înaintea marelui meci: Veţi vedea un nou campion

Lucian Bute, anunţ înaintea marelui meci: Veţi vedea un nou campion

Lucian Bute, anunţ înaintea marelui meci: Veţi vedea un nou campion
29 Apr 2016   •   10:01

 Pugilistul român Lucian Bute a declarat, joi seara, într-o conferinţă de presă, la Washington, că se simte în formă înaintea meciului pe care-l va susţine, pe 30 aprilie, cu suedezul Badou Jack şi consideră că presiunea va fi mult mai mare pe adversarul său. 

''Sunt recunoscător pentru această oportunitate, de a lupta pentru titlul WBC. Pregătirea mea a fost foarte bună, mă simt puternic şi am muncit foarte mult ca să pregătesc confruntarea cu Badou Jack. A fi campion de două ori este un vis, dar sâmbătă noapte veţi vedea un nou campion. Acum presiunea nu este pe umerii mei, nu eu sunt campionul ci Badou Jack, de aceea cred presiunea va fi pe el'', a spus Bute. 

El a arătat că Badou Jack este un boxer bun, care are un trecut impresionant la amatori, în prezent fiind campion, însă a menţionat că acesta ''nu are nimic special''. 

''Boxează bine, dar nu excepţional. Eu am mai multă experienţă, am viteză mai mare şi gardă inversă. Cred că avantajul este de partea mea'', a spus Bute. 

El a afirmat că nu s-a gândit la retragerea din activitatea competiţională, dar a avut trei ani în care s-a confruntat cu unele ''obstacole'' fizice şi psihice. ''Acum am revenit şi vreau să-i iau centura lui Badou Jack. Sunt mai agresiv ca niciodată şi va fi un meci spectaculos. Sunt aici ca să-l opresc pe Badou Jack'', a spus pugilistul român. 

La rândul său, adversarul lui Bute a declarat că orice este posibil să se întâmple în cele 12 runde, dar că se simte pregătit din toate punctele de vedere. 

''Toată lumea ştie că eu sunt întotdeauna în formă. Orice se poate întâmpla, dar eu vreau să ajung să lupt cu DeGale. Pentru asta trebuie să trec mai întâi de Lucian. El este un luptător foarte bun, unii zic că şansele sunt 50-50 şi iau asta foarte în serios. Încă mă antrenez pentru acest meci ca şi când eu aş fi challengerul. Întotdeauna am crezut în mine, sunt puternic mental şi am muncit din greu. Voi arăta tuturor că sunt un luptător de mare clasă'', a spus, în aceeaşi conferinţă de presă, suedezul Badou Jack. 

Gala care va avea loc la arena DC Armory din Washington va mai cuprinde, pe lângă confruntarea dintre Lucian Bute şi Badou Jack, şi meciul dintre dintre britanicul James DeGale, actualul campion mondial IBF la supermijlocie, şi mexicanul Rogelio Medina. Învingătorii celor două întâlniri urmează să se înfrunte într-un meci pentru unificarea titlului mondial la această categorie, în cursul acestui an.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Lucian Bute box
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close