Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Lucian Bute, aplaudat de 22.000 de oameni şi de jucători, la un meci de hochei din Montreal

Lucian Bute, aplaudat de 22.000 de oameni şi de jucători, la un meci de hochei din Montreal

Lucian Bute, aplaudat de 22.000 de oameni şi de jucători, la un meci de hochei din Montreal
03 Dec 2009   •   19:33


După ce şi-a apărat titlul mondial IBF la categoria supermijlocie, la Quebec, şi a fost aplaudat de peste 16.000 de spectatori, Lucian Bute a avut parte de o surpriză şi la întoarcerea acasă, în Montreal.

Invitat la meciul de hochei dintre Montreal Canadiens şi Toronto Maple Leafs, un veritabil derby al Canadei, Lucian Bute a avut surpriza ca la un moment dat, într-o pauză publicitară, crainicul sălii să anunţe prezenţa lui în tribune.

"Când crainicul a anunţat că Lucian este în sală, toată sala s-a ridicat în picioare şi a început să aplaude. Erau 22.000 de oameni acolo şi să vezi că un român de-al tău are parte de atâta respect este incredibil. A fost un moment foarte emoţionant, mai ales că la un moment dat când imaginea lui Lucian a apărut pe ecranele din sală au început să aplaude şi hocheiştii", citează Gândul una dintre persoanele care au fost alături de Bute la meciul de hochei.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Lucian Bute
Parteneri
Negocieri intense pentru evitarea grevei generale a poștașilor
x close