Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Lucian Bute i-a scos pe români în stradă: Campionul, aclamat în Piaţa Universităţii

Lucian Bute i-a scos pe români în stradă: Campionul, aclamat în Piaţa Universităţii

Lucian Bute i-a scos pe români în stradă: Campionul, aclamat în Piaţa Universităţii
Sursa foto: Foto: Mediafax
10 Iul 2011   •   10:27

Îndemnul lui Rudel Obreja de la finalul conferinţei de presă de după meciul în care Lucian Bute şi-a păstrat pentru a opta oară titlul mondial IBF - „Ne vedem în Piaţa Universităţii!” - a fost urmat de câteva sute de oameni.

 
După ce a efectuat controlul antidoping, Lucian Bute a sosit alături de unii dintre membrii staff-ului său în Piaţa Universităţii, acolo unde a sărbătorit câteva minute alături de fanii care îi scandau numele. Succesul lui Bute nu a fost sărbătorit în stradă doar de bucureşteni, ci şi de locuitorii comunei sale natale, Pechea.
 
M-am pregătit foarte bine pentru acest meci, nu puteam să-mi permit să subestimez adversarul. Boxul este un sport foarte dur, am avut o strategie foarte bine pusă la punct. A venit acel KO fără să mă forţez. La începutul meciului mă aşteptam să fie puţin mai agresiv, a adoptat o tactică defensivă, a încercat să mă surprindă. A fost un adversar obligatoriu, am fost obligat să boxez cu el, nu avea nicio înfrângere, în box se poate termina în prima repriză, într-un minut”, a spus Bute la conferinţa de presă de după meci.
 
Campionul român speră ca, după această victorie, să poată face pasul următor în cariera sa.
 
Sunt şanse foarte mari să boxez cu Pavlik, pe 5 noiembrie, la Las Vegas sau Atlantic City. Deocamdată o să rămân la supermijlocie, sper ca anul viitor să am ocazia să boxez pentru unificarea centurilor”, a explicat Bute.

×
Subiecte în articol: Lucian Bute Piata Universitatii
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close