Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Lucian Bute: Îmi doresc meciuri foarte mari şi vreau să unific centurile (VIDEO)

Lucian Bute: Îmi doresc meciuri foarte mari şi vreau să unific centurile (VIDEO)

Lucian Bute: Îmi doresc meciuri foarte mari şi vreau să unific centurile (VIDEO)
14 Dec 2009   •   16:57

Lucian Bute a revenit în România, după ce pe 29 noiembrie şi-a păstrat titlul mondial IBF la categoria supermijlocie, dorind să petreacă iarna alături de familia sa. Cu gândul la sărmăluţele şi produsele specifice sărbătorilor pe care mama lui i le va pregăti, Lucian Bute a vorbit luni despre secretul victoriei cu Librado Andrade şi despre planurile de viitor.

"Cred că a fost cel mai bine pentru mine faptul că am făcut pregătirea meciului într-un alt loc decât de obicei. Am fost plecat două luni de zile în Florida, împreună cu staff-ul meu, şi chiar m-am antrenat foarte bine, am avut partener de calitate. Soarele mi-a făcut bine, la fel plaja şi apa sărată. În tot acest cantonament nu m-am gândit decât la box, am visat box şi asta mi-a prins foarte bine. S-a văzut asta şi în ring, în timpul meciului", a declarat Bute, care a fost întâmpinat la Aeroportul Internaţional "Henri Coandă" de preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, şi secretarul de stat pe probleme de sport, Doina Melinte.



Pugilistul a mai declarat că a ajuns la un nivel la care îşi doreşte meciuri foarte mari şi să unifice centurile. "Cei de la HBO sunt deja interesaţi pentru următorul meci. Încă nu s-a vorbit despre un anume adversar, sunt mai multe oportunităţi, Kelly Pavlik, Bernard Hopkins, Edison Miranda şi poate chiar campionul la WBO, Robert Stieglitz, şi ar putea avea loc o unificare a centurilor. Am vorbit cu promotorul meu înainte să vin acasă şi am spus că sunt foarte deschis şi aştept oferte. Am ajuns la nivelul în care îmi doresc meciuri foarte mari şi vreau să unific centurile. Să dea Dumnezeu ca în cel mai scurt timp să vin acasă cu două centuri", a spus Bute, citat de Mediafax.

Lucian Bute l-a învins prin KO, în repriza a patra, pe mexicanul Librado Andrade, într-un meci disputat la 29 noiembrie, la Quebec. Acesta a fost un meci-revanşă, după ce în urmă cu un an, la 24 octombrie, în Bell Centre din Montreal, Bute l-a învins după 12 runde pe Andrade.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Lucian Bute
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close