Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Lucian Bute îşi va apăra titlul în faţa lui Jesse Brinkley. Gala încă poate fi găzduită în România

Lucian Bute îşi va apăra titlul în faţa lui Jesse Brinkley. Gala încă poate fi găzduită în România

Lucian Bute îşi va apăra titlul în faţa lui Jesse Brinkley. Gala încă poate fi găzduită în România
09 Iun 2010   •   09:26

Pugilistul Lucian Bute şi-a aflat adversarul pentru titlul mondial în versiunea IBF. "Lucian Bute va lupta cu Jesse Brinkley din SUA, el fiind desemnat de IBF challenger obligatoriu. În cazul în care Brinkley se va accidenta, atunci Bute va întâlni un alt sportiv", a declarat Rudel Obreja, preşedintele Federaţiei Române de Box.


În cadrul unei conferinţe de presă, Obreja a afirmat că până la sfârşitul lunii iunie trebuie să îi anunţe pe reprezentanţii Interbox dacă meciul pentru titlul mondial va avea loc în România sau în altă ţară. "În România e situaţia care e şi deocamdată mi-a fost imposibil să port discuţiile finale cu autorităţile. Am obţinut, în principiu, promisiunea Interbox că dacă avem ce ne trebuie, adică garanţiile financiare, am avea încă posibilitatea să organizăm în România gala", a spus Obreja.

Oficialul a mai declarat că acesta va fi probabil ultimul meci al lui Bute din 2010, după care va lupta doar unde HBO îi va impune, în principal în SUA.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Lucian Bute IBF
Parteneri
51% dintre românii care voiau să lucreze în armată au fost respinş
x close