Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Lucian Bute: ?Mă bat cu oricine. Vreau să unific centurile!?

Lucian Bute: ?Mă bat cu oricine. Vreau să unific centurile!?

Lucian Bute: ?Mă bat cu oricine. Vreau să unific centurile!?
14 Mar 2009   •   12:58

După ce şi-a păstrat centura mondială la categoria supermijlocie în versiunea IBF învingându-l prin KO în runda a patra pe Fulgencio Zuniga, Lucian Bute a anunţat în direct la Antena 3 că principalul său obiectiv este unificarea tuturor centurilor la categoria sa de greutate. ?Vreau să merg cât mai departe, însă trebuie să discut cu cei de la Interbox. Mi-ar plăcea să reunesc centurile, acesta este obiectivul pe care orice campion şi-l propune?, a declarat pugilistul român.

Bute a adăugat că le mulţumeşte tuturor celor care i-au fost alături, indiferent că au făcut-o din sala unde s-a desfăşurat meciul sau de la distanţă: ?A fost o seară perfectă şi un meci aşa cum mi-am dorit. Mă simt foarte bine aici la Montreal, publicul m-a adoptat şi toţi îmi strigă numele. Sunt mândru de acest lucru. De asemenea, ştiu că foarte mulţi români s-au trezit pentru a fi alături de mine?. Campionul mondial a explicat că nu se teme de nimeni şi este dispus să lupte cu oricine. ?Este posibil să boxez pe 19 iunie în Quebec. Am avut o discuţie preliminară cu primarul de acolo, dar am aşteptat să se termine acest meci. Acum cred că în urmatoarele zile vom discuta cu cei din conducerea clubului. Eu sunt deschis la orice meci şi voi boxa oriunde. În cazul în care va cîştiga urmatorul lui meci, voi boxa în toamnă cu Andrade?, a încheiat cel poreclit ?Mister KO?.

Învinsul lui Bute, Fulgencio Zuniga, a recunoscut superioritatea românului, explicând că loviturile adversarului său l-au făcut să rămână fără aer. ?Din nefericire, am primit un pumn în stomac şi am simţit că tot oxigenul iese din mine. Nu mai puteam să respir!?, a declarat Zuniga.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Lucian Bute
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close