Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Lucian Bute: Sunt foarte fericit. Mi-am recăpătat încrederea, aveam nevoie de un meci ca acesta

Lucian Bute: Sunt foarte fericit. Mi-am recăpătat încrederea, aveam nevoie de un meci ca acesta

Lucian Bute: Sunt foarte fericit. Mi-am recăpătat încrederea, aveam nevoie de un meci ca acesta
Sursa foto: Foto: Mediafax
04 Noi 2012   •   09:29

Pugilistul Lucian Bute a declarat, duminică dimineaţă, că este foarte fericit după victoria cu Denis Gracev, subliniind că avea nevoie de un meci de 12 runde şi apreciind că şi-a recăpătat încrederea în sine.
   
''Sunt foarte, foarte fericit. A fost un meci destul de greu, un adversar puternic, agresiv, a lovit cu ambele braţe. Per ansamblu am controlat lupta, a fost o victorie muncită, frumosă. După înfrângerea cu Carl Froch, pot sune că Lucian Bute a revenit în ring. Dacă pierdeam acest meci, era foarte greu să mă ridic. După această victorie frumoasă, sunt fericit. Mi-am recăpătat încrederea, aveam nevoie de un meci de 12 reprize. Îmi doresc revanşa cu Froch, mai ales că nu a fost Lucian Bute la Nottingham. Am arătat că pot să şi primesc lovituri dure, dar am reuşit să revin în meci'', a declarat Bute la Money.ro.
   
Pugilistul Lucian Bute l-a învins la puncte pe rusul Denis Gracev, într-un meci desfăşurat, duminică, la Centre Bell din Montreal, primul disputat de român după înfrângerea în faţa britanicului Carl Froch, în mai. Lucian Bute, în vârstă de 32 de ani, a devenit astfel deţinător al centurii NABF la categoria semigrea.
   
Lucian Bute (30-1, 24 KO) a suferit prima înfrângere la profesionişti la 26 mai, contra britanicului Carl Froch, prin KO în repriza a cincea, el pierzând centura IBF.

×
Subiecte în articol: Lucian Bute incredere meci box Montreal
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close