Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Lucian Bute va lupta cu Jean Pascal pe 25 mai

Lucian Bute va lupta cu Jean Pascal pe 25 mai

Lucian Bute va lupta cu Jean Pascal pe 25 mai
de M.T.    |    13 Mar 2013   •   11:53

Lucian Bute va reveni în ring pe data de 25 mai, urmând să se lupte cu Jean Pascal, pe Stadionul Olimpic din Montreal, anunţă Mediafax, care citează boxingscene.com.

Anunţul oficial nu a fost încă făcut, dar, potrivit sursei citate, acest lucru va fi făcut în curând.

Lupta dintre Bute şi canadianul de origine haitiană Pascal (31 de ani) va avea loc la categoria semigrea, românul luând decizia să urce în categorie după ce a fost învins de britanicul Carl Froch pe 26 mai anul trecut, într-un meci contând pentru titlul IBF la supermijlocie.

Meciul dintre Bute şi Pascal ar putea fi transmis de HBP, postul american urmând să transmită în aceeaşi seară lupta dintre Carl Froch şi danezul Mikkel Kessler.

Iniţial, Pascal trebuia să îl întâlnească la 25 mai pe campionul WBC Chad Dawson, însă cele două părţi au ajuns la un acord pentru ca meciul să nu mai aibă loc.

În trecut, Jean Pascal, care are 27 de victorii, 2 înfrângeri şi o remiză în carieră, s-a mai luptat cu un pugilist din România.

Este vorba despre Adrian Diaconu, pe care l-a învins de fiecare dată, în 2009, când a devenit campion mondial WBC la semigrea, şi în 2011, când şi-a păstrat titlul.



×
Subiecte în articol: Lucian Bute Montreal
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close