Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Lucian Bute: „Vă promit că centura va rămâne la mine”

Lucian Bute: „Vă promit că centura va rămâne la mine”

Lucian Bute: „Vă promit că centura va rămâne la mine”
Sursa foto: Foto: Agerpres
06 Iul 2011   •   13:16

Lucian Bute şi Jean Paul Mendy au stat pentru prima oară faţă în faţă în cadrul conferinţei de presă care a prefeţat meciul de pe 9 iulie dintre cei diu pugilişti, luptă care contează pentru titlul mondial IBF la categoria supermijlocie.

Vreau să vă mulţumesc tuturor pentru interesul de care daţi dovadă faţă de acest eveniment şi mă bucură acest lucru. Sunt foarte fericit că mă aflu aici. Au mai rămas mai puţin de trei zile până la momentul pe care îl aştept din 2007. Atunci când am devenit campion mondial mi-am spus, mi-am jurat că îmi voi apăra centura în faţa compatrioţilor mei, care ştiu că aşteaptă mult de la mine”, a declarat Lucian Bute.

Pugilistul român a mai spus că este conştient de presiunea de pe umerii săi, dar a promis că-şi va păstra titlul mondial.

„M-am pregătit foarte serios. După cum a spus şi antrenorul meu, de două luni, în capul meu este doar Jean Paul Mendy, un pugilist foarte bun, pe care îl respect mult. Pregătirea a decurs conform planului, mă simt foarte bine, sunt emoţionat şi ştiu că presiunea va fi pe umerii mei. Vă aştept sâmbătă seara pentru a fi alături de mine. Vă promit un adevărat spectacol şi că centura va rămâne la mine”, a menţionat campionul mondial IBF.

De asemenea, Bute a ţinut să-i mulţumească adversarului său şi întregului staff al acestuia pentru că au acceptat să vină să lupte în România.

Le mulţumesc lui Jean Paul Mendy şi echipei sale că au venit în România. Garantez că va fi un spectacol frumos, mai ales că amândoi suntem neînvinşi până acum, iar sâmbătă, după luptă, sper ca eu să fiu cel ce se va afla în aceeaşi situaţie”, a spus Bute.

Mendy s-a arătat încântat de felul în care a fost primit în România şi promite să facă un meci bun.

Vreau să mulţumesc românilor pentru ospitalitate. Mă bucur că am şansa de a înfrunta un campion mondial la el acasă. Nu am venit aici ca să fac simplu act de prezenţă. Veţi vedea o luptă bună”, a declarat boxerul francez.

 


×
Subiecte în articol: Lucian Bute conferinta de presa Romexpo
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close