Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Manuel Belletti câştigă etapa a XIII-a a Giro d'Italia, la câţiva kilometri de locurile natale

Manuel Belletti câştigă etapa a XIII-a a Giro d'Italia, la câţiva kilometri de locurile natale

Manuel Belletti câştigă etapa a XIII-a a Giro d'Italia, la câţiva kilometri de locurile natale
Sursa foto: Manuel Belletti
21 Mai 2010   •   19:45

Rutierul Manuel Belletti a câştigat vineri etapa a XIII-a a Giro d'Italia şi a adus cea de-a doua victorie italiană a competiţiei. Sportivul de 24 de ani a fost primul care a trecut linia de sosire de la Cesenatico, o localitate aflată la doar câţiva kilometri de oraşul său natal, Cesena.
Runda a XIII-a a competiţiei a fost una intermediară, de 223 de kilometri, iar bătălia s-a dat între 17 rutieri ca s-au desprins de plutonul principal. Diferenţa între rutierii evadaţi şi restul grupului a ajuns până la aproximativ nouă minute, Belletti încheind cursa la 7 minute şi 26 de secunde în faţa plutonului, potrivit Eurosport.
. Principalul lui competitor a fost australianul Greg Henderson, de la Team Sky. Acesta părea sigur că va câştiga cursa, având un avans sensibil înaintea ultimelor sute de metri. Cu toate acestea, revenirea spectaculoasă a lui Belletti a dus la o victorie italiană.
Antena3.ro

×
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close