Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Marian Drăgulescu, Ana Porgras şi Valentin Mavrodineanu, gimnaştii anului 2009 în România

Marian Drăgulescu, Ana Porgras şi Valentin Mavrodineanu, gimnaştii anului 2009 în România

Marian Drăgulescu, Ana Porgras şi Valentin Mavrodineanu, gimnaştii anului 2009 în România
11 Dec 2009   •   17:04


Federaţia Română de Gimnastică a stabilit topul primilor 10 sportivi ai anului 2009, la masculin, la feminin, precum şi la gimnastică aerobică, pe primele locuri situându-se Marian Drăgulescu, Ana Porgras, respectiv Valentin Mavrodineanu.

Marian Drăgulescu, care a obţinut două medalii de aur la Campionatele Mondiale din acest an, la sol şi sărituri, a fost declarat cel mai bun gimnast al anului, el fiind urmat în clasament de Flavius Koczi (medalie de argint la sărituri, la CM de la Londra), Robert Stănescu, Cosmin Popescu, Marius Berbecar, Adrian Bucur, Daniel Popescu, Ovidiu Buidoşo, Alin Jivan şi Andrei Muntean, informează Mediafax.

Cea mai bună gimnastă a anului a fost declarată Ana Porgras, care a cucerit o medalie de bronz la paralele, la CM de la Londra. Ea a fost urmată în top de Anamaria Tămîrjan, Gabriela Drăgoi, Amelia Racea, Diana Chelaru, Raluca Haidu, Dana Trenca, Daniela Andrei, Larisa Iordache şi Diana Bulimar.

Valentin Mavrodineanu a fost considerat cel mai bun sportiv al anului la gimnastică aerobică, clasamentul fiind completat de următorii sportivi: Mircea Brânzea (locul 2), Mircea Zamfir, Cristina Nedelcu, Petru Porime-Tolan, Florin Nebunu, Ferdinand Răileanu, Cristina Antonescu, Cosmin Muj, Corina Constantin.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Marian Dragulescu
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close