Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Marian Drăgulescu, mesaj nou despre Halep: Sper să i se întâmple asta

Marian Drăgulescu, mesaj nou despre Halep: Sper să i se întâmple asta

Marian Drăgulescu, mesaj nou despre Halep: Sper să i se întâmple asta
09 Iul 2016   •   19:41

Gimnastul Marian Drăgulescu a revenit asupra controversei legate de desemnarea Cătălinei Ponor portdrapelul României la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro și a afirmat, sâmbătă, într-o postare pe Facebook, că speră ca acest mesaj să fie un imbold pentru ca Simona Halep să participe la JO 2016, informează Agerpres.

''Simona Halep este o sportivă foarte bună, iar Cristina Neagu o sportivă și mai bună, dar când vorbim de olimpism, sunt sportivi cu palmares mai mare, iar declarația ei mi s-a părut ușor arogantă 'credeam că voi fi eu' mai ales că nu știe încă dacă vrea să participe sau nu la Olimpiadă. Cred că am fost și puțin dezamăgit de indecizia ei de a participa la Jocurile Olimpice. Eu știu că am așteptat 8 ani această Olimpiadă, și sunt foarte bucuros că m-am calificat, și abia aștept să iau parte la o competiție atât de importantă! Sper ca postarea mea să fie un imbold pentru Simona să participe la Rio, pentru că toată țara a vibrat cu ea în competiții'', a scris Drăgulescu în rețeaua de socializare.

''Doresc tuturor să participe, să ofere ce au ei mai bun, zile bune, noroc și să ne întoarcem cu cât mai multe medalii. Nu este vorba despre niciun scandal, este doar un punct de vedere, trăirile mele, pe pagina mea. Suntem oameni diferiți, cu puncte de vedere diferite. Acceptați lucrul acesta!!! În rest, să auzim de bine!'', mai scrie gimnastul.

Vineri, într-o altă postare pe Facebook, Drăgulescu s-a arătat jignit de vorbele Simonei Halep legate de desemnarea Cătălinei Ponor ca purtătoare a drapelului României la ceremonia de deschidere a JO 2016.

Simona Halep a declarat zilele trecute la întoarcerea de la Wimbledon că se aștepta ca ea sau Cristina Neagu să fie portdrapelul României la JO 2016.

Halep a declarat sâmbătă că nu ştie dacă va participa la RIO, din cauza virusului Zika şi a lămurit încă o dată controversa legată de declaraţiile trecute.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close