Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Marian Drăgulescu - "omul competiţiei" la CM de gimnastică: Nu credeam că pot câştiga două medalii

Marian Drăgulescu - "omul competiţiei" la CM de gimnastică: Nu credeam că pot câştiga două medalii

Marian Drăgulescu - "omul competiţiei" la CM de gimnastică: Nu credeam că pot câştiga două medalii
19 Oct 2009   •   15:15

Gimnastul Marian Drăgulescu, câştigător a două medalii de aur la Campionatul Mondial de gimnastică de la Londra, a fost catalogat drept "omul competiţiei" de către agenţia France Presse. "Dacă românul Marian Drăgulescu a fost omul Campionatelor Mondiale de gimnastică, cu două titluri, la sol şi la sărituri, China a rămas imperială la Londra, de unde a plecat cu nouă medalii, dintre care şase de aur. Românul în vârstă de 28 de ani este autorul unei reveniri fabuloase după o retragere de peste opt luni", a scris AFP, citează Mediafax.

Marian Drăgulescu a mărturisit că nu se aştepta să obţină această performanţă la începutul competiţiei. "Sunt foarte fericit, chiar am muncit pentru aceste două medalii şi mă bucur că a ieşit aşa cum mi-am dorit. Elisabeta Lipă împreună cu staff-ul de la sală şi cu membrii familiei m-au convins să revin. Înainte de această competiţie nu m-am gândit că pot câştiga două medalii, doar să intru în finală şi de-acolo cum o vrea Dumnezeu. Eu am dat tot ce am avut mai bun din mine, am luptat şi am câştigat", a declarat Marian Drăgulescu, citat de Gazeta Sporturilor.

Marian Drăgulescu a câştigat la Londra medalia de aur în finala de la sărituri, duminică, la o zi după ce s-a impus şi la sol.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Marian Dragulescu
Parteneri
Poșta Română, anunţ de ultimă oră despre distribuirea pensiilor în luna Mai
x close