Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Marian Drăgulescu s-a accidentat şi nu va concura în finala pe echipe şi la individual compus

Marian Drăgulescu s-a accidentat şi nu va concura în finala pe echipe şi la individual compus

Marian Drăgulescu s-a accidentat şi nu va concura în finala pe echipe şi la individual compus
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.T.    |    11 Oct 2011   •   12:28

Marian Drăgulescu s-a accidentat în concursul de calificare de la Campionatele Mondiale de gimnastică de la Tokyo şi nu va putea concura în finala pe echipe şi în cea de la individual compus.

 
Accidentat la aterizarea la cea de-a doua saritură, se află acum sub control şi tratament medical, după un examen la una din clinicile de renume din Tokyo, el urmând a intra doar în finalele pe aparate, fiind retras din finala de la individual compus şi, de asemenea, din echipa pentru competiţia de miercuri”, se arată într-un comunicat al Federaţiei Române de Gimnastică.
 
În aceste condiţii, echipa României, calificată în finală cu al şaptelea rezultat, va fi formată din Flavius Koczi, Ovidiu Buidoşo, Marius Berbecar, Cristian Băţagă şi Vlad Cotuna.
 
Flavius Koczi devine astfel singurul reprezentant al României în finala de la individual compus, el urmând să lupte pentru o medalie şi la sol.
 
La celelalte aparte, ţara noastră va fi reprezentată de Marius Berbecar, la paralele, şi de Marian Drăgulescu, la sărituri şi sol.
 

×
Subiecte în articol: Tokyo Marian Dragulescu
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close