Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Mark Williams, primul calificat în sferturile de finală ale CM de snooker

Mark Williams, primul calificat în sferturile de finală ale CM de snooker

Mark Williams, primul calificat în sferturile de finală ale CM de snooker
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Apr 2011   •   10:41

Mark Williams a încheiat în aproximativ un sfert de oră sesiunea decisivă din meciul cu Jamie Cope, pe care l-a învins cu 13-4 pentru prima sa calificare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial de snooker din ultimii cinci ani.

 
Jucătorul galez, de două ori campion mondial, a condus în permanenţă cu un avans confortabil, 7-1 după prima sesiune, 12-4 după cea de-a doua, confirmând astfel revenirea sa de formă din ultima vreme. În sferturile de finală, Williams îl va întâlni pe câştigătorul meciului dintre Mark Allen şi Barry Hawkins, ultimul conducând cu 5-3 la capătul primei sesiuni.
 
Jamie a ratat câteva lovituri, iar eu am profitat de aceste greşeli. Este păcat însă că nu se acordă niciun premiu pentru un break de 147. Publicul asta îşi doreşte să vadă, breakuri mari şi, posibil, unul de 147. Cu siguranţă organizatorii pot găsi 20.000 de lire sterline în fondul de câştiguri pentru a premia o asemenea performanţă”, a spus Williams după victoria facilă în faţa lui Cope.
 
După ce l-a eliminat în chiar primul tur pe campionul mondial en-titre, australianul Neil Robertson, puştiul de 21 de ani Judd Trump este foarte aproape de a se califica între primii opt jucătorii ai lumii, conducând după primele două sesiuni cu 11-5. 
 
Într-o altă partidă din optimile de finală, Graeme Dott şi Ali Carter sunt la egalitate, scor 8-8, după desfăşurarea a două sesiuni.

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close