Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Meciul Bute - Miranda face furori în Canada. Peste 12.000 de bilete vândute deja

Meciul Bute - Miranda face furori în Canada. Peste 12.000 de bilete vândute deja

Meciul Bute - Miranda face furori în Canada. Peste 12.000 de bilete vândute deja
Sursa foto: lucian bute
12 Mar 2010   •   12:01

Pugilistul român Lucian Bute atrage tot mai multă atenţie asupra meciurilor sale pe măsură ce îşi învinge adversarii. Sportivul originar din Pechea, judeţul Galaţi, a determinat deja 12.000 de canadieni să cumpere bilet la meciul pe care îl dispută pe 17 aprilie cu Edison Miranda la Montreal. Organizatorii spun că sunt şanse certe ca românul să-şi depăşească recordul de audienţă de la ultimul meci, cu Librado Andrade, disputat la Quebec.
"Am vândut deja cele 75 de locuri VIP şi aproape toate locurile de 250 de dolari şi-au găsit cumpărător. Mai rămân încă mai multe bilete de 200 şi 150 de euro la vânzare. Totul funcţionează perfect până în prezent şi anticipăm o asistenţă impresionantă pentru acestă luptă. Popularitatea lui Lucian creşte în mod constant", a declarat directorul de relaţii cu presa al Interbox, David Messeier, pentru Mediafax.

Partida dintre Lucian Bute şi Edison Miranda este una pentru titlul mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, deţinut în acest moment de pugilistul român. El şi-a apărat deja cu succes "centura cu diamante" de patru ori. Bute a fost declarat, luna aceasta, cel mai bun boxer din categoria sa, peste americanul Andre Ward (21 de victorii, nici o remiză sau înfrângere). Ward deţine titlul mondial la această categorie în versiunea WBA. Carl Froch (campion WBC), este considerat al treilea pugilist al lumii la "supermijlocie".
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Lucian Bute Montreal audienta
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close