Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Meciul Mayweather - Pacquiao a picat! Filipinezul a refuzat testul antidoping

Meciul Mayweather - Pacquiao a picat! Filipinezul a refuzat testul antidoping

Meciul Mayweather - Pacquiao a picat! Filipinezul a refuzat testul antidoping
Sursa foto: manny pacquiao
24 Dec 2009   •   12:26

Cel mai aşteptat meci al anului 2010, pentru centura WBO la categoria semimijlocie, dintre Floyd Mayweather Jr. şi Manny Pacquiao, a fost anulat. Motivul este acela că filipinezul nu a acceptat să i se ia sânge în luna premergătoare meciului pentru un test antidoping cerut de american.
Partida dintre cei doi era programată pentru data de 13 martie anul viitor şi urma să se dispute la Las Vegas. Întrucât statul american Nevada nu cere să se facă teste antidoping, Mayweather a cerut, potrivit Eurosport, ca acest lucru să se facă oricu, iar ?Pac-Man? a luat gestul ca pe o provocare. Promoterul lui Pacquiao, Bob Arum, a explicat:
?Din punctul meu de vedere, meciul a căzut. Nu ne opunem testelor antidoping făcute minuţios, chiar dacă ele nici nu sunt cerute în Nevada. Ce spun eu este că testul pe care în cere el (n.r. Mayweather) este o deranjant şi ar stânjeni pregătirea lui Pacquiao dacă este efectual mai puţin de 30 de zile înainte de meci?, a precizat Arum.
Floyd Mayweather Jr. a cerut teste antidoping făcute după prelevarea de probe de sânge şi urină, iar reacţia adversarului său a fost aceea că manevra este o incercare a americanului de a se retrage din luptă. Meciul era aşteptat să producă unul din cele mai mari venituri din istoria boxului.
Cei doi sportivi au rezultate excelente în cariera profesionistă, Mayweather mândrindu-se cu un palmares de 40 de victorii şi 0 înfrângeri, în timp ce Pacquiao are 50 de victorii, 3 remize şi 2 înfrângeri.
Antena3.ro

×
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close