Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Mesajul lui Mihai Leu pentru Lucian Bute, după eșecul din Quebec: „Nu contează câți ani ai în buletin”

Mesajul lui Mihai Leu pentru Lucian Bute, după eșecul din Quebec: „Nu contează câți ani ai în buletin”

Mesajul lui Mihai Leu pentru Lucian Bute, după eșecul din Quebec: „Nu contează câți ani ai în buletin”
Sursa foto: Foto: Facebook/Mihai Leu
27 Feb 2017   •   08:28

Lucian Bute a fost învins de Eleider Alvarez , într-un meci din cadrul categoriei semigrea WBC, care a avut loc, sâmbătă, la Centre Videotron din Quebec, Canada. După acest meci, Lucian Bute a declarat că încă nu îl bate gândul să se retragă, deși marți va împlini 37 de ani

Mihai Leu a afirmat, într-un interviu pentru libertatea.ro, că retragerea din box a lui Lucian Bute ține foarte mult de cum se simte el, ca sportiv, ce anume îi spune organismul. Mihai Leu a adăugat că îl înțelege pe sportiv cât de greu poate să îi vină acum și a admis că ”și vârsta a contribuit la acest eșec”.

”Depinde acum de cum se simte el. Știi cum e, nu contează câți ani ai în buletin, ci cum te simți tu ca sportiv. Ce îți spune organismul. Indiferent ce ar spune unul sau altul, dacă Lucian se va simți capabil să continue, o va face. Este foarte greu să se retragă. Îl înțeleg pe Lucian, îmi este prieten și îmi pare foarte rău că a pierdut acest meci. Dacă se simte însă capabil, va merge mai departe. Știu din proprie experiență că e foarte greu să te lași de box”, a spus Mihai Leu.

 

×
Subiecte în articol: Lucian Bute
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close