Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Miranda: Bute este slab, nu are „inimă“, Froch îl va învinge din nou

Miranda: Bute este slab, nu are „inimă“, Froch îl va învinge din nou

Miranda: Bute este slab, nu are „inimă“, Froch îl va învinge din nou
Sursa foto: Foto: Agerpres
24 Aug 2012   •   17:42

Pugilistul columbian Edison Miranda a declarat că Lucian Bute, care l-a învins în 2010, la Montreal, nu are "inimă", este slab şi va pierde revanşa în faţa britanicului Carl Froch, informează boxingscene.com.
   
"Problema este, modul în care boxează Bute... Ceea ce nu ştiu oamenii este că dacă ai o noapte proastă poţi pierde tot. În plus, când eşti obişnuit să boxezi în oraşul tău, dacă te lupţi apoi în altă parte nu este la fel. Froch îl va învinge din nou. Bute nu are inimă, este slab. Când am boxat eu cu Bute am avut probleme cauzate de pregătire. Dacă aş fi boxat în forma mea obişnuită l-aş fi făcut KO. Am exagerat la antrenamente. Problema mea cu Bute este că am fost nevoit să fac multe sacrificii ca să ajung la greutatea necesară pentru acel meci", a spus Miranda.
   
Lucian Bute şi-a apărat pentru a cincea oară titlul mondial în faţa columbianului Edison "Pantera" Miranda, într-o gală ce a avut loc la 17 aprilie 2010, la Centre Bell din Montreal (Canada). După ce a câştigat primele două reprize, Bute a reuşit să-l pună la podea pe Miranda în runda a treia, columbianul fiind numărat de arbitru şi nemaiputând continua meciul. Bute i-a "aplicat" lui Miranda un upercut de stânga în bărbie, românul fiind declarat învingător în minutul 1 şi 22 de secunde din repriza a treia.
   
În 2012, la 26 mai, Bute a fost învins prin KO în repriza a cincea de Carl Froch, la Nottingham, într-un meci în care românul şi-a pus în joc centura IBF la categoria supermijlocie pentru a zecea oară.
  

×
Subiecte în articol: Lucian Bute Carl Froch
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close