Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Naţionala de volei feminin a României a învins Bulgaria, scor 3-2, în grupa A a Ligii Europene

Naţionala de volei feminin a României a învins Bulgaria, scor 3-2, în grupa A a Ligii Europene

Naţionala de volei feminin a României a învins Bulgaria, scor 3-2, în grupa A a Ligii Europene
Sursa foto: Foto: Agerpres
29 Iun 2013   •   21:34

Naţionala de volei feminin a României a învins, sâmbătă, la turneul de la Craiova, reprezentativa Bulgariei, scor 3-2, în grupa A din Liga Europeană, informează Mediafax.
   
Scorul pe seturi a fost 21-13, 16-21, 17-21, 21-17, 15-10, după 91 minute de joc.
   
Vineri, în primul meci din cadrul turneului de la Craiova, România a trecut de Ungaria, cu 3-0. În ultimul meci, duminică, tricolorele vor înfrunta Turcia.
   
La primul turneu din cadrul competiţiei, de la Bursa, tricolorele au obţinut o singură victorie, 3-2 cu Bulgaria, fiind învinsă apoi de Turcia şi de Ungaria, cu acelaşi scor, 1-3.
   
Al doilea turneu a avut loc la Kecskemet, tricolorele învingând Turcia, cu 3-0 şi Ungaria, cu 3-2, dar cedând în faţa Bulgariei, cu 2-3.
   
Ultimul turneu din grupa A este programat la Varna (Bulgaria, 4-6 iulie).
   
Liga Europeană se desfăşoară cu opt echipe, împărţite în două grupe. Din Grupa B fac parte Germania, Serbia, Israel şi Belgia.
   
La Turneul Final al Ligii Europene (11-12 iulie) este calificată direct Bulgaria, în calitate de naţiune organizatoare, ei urmând să i se alăture încă trei echipe cu cea mai bună linie de clasament.
   
Forul european de profil a impus schimbări de regulament în competiţie, cea mai importantă fiind faptul că seturile se vor încheia la 21, nu la 25, cu excepţia setului cinci, decisiv, care se va juca tot până la 15.
 

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close