Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Nemţoaica Riesch câştigă super-combinata alpină după abandonul lui Lindsey Vonn

Nemţoaica Riesch câştigă super-combinata alpină după abandonul lui Lindsey Vonn

Nemţoaica Riesch câştigă super-combinata alpină după abandonul lui Lindsey Vonn
19 Feb 2010   •   12:32

Sportiva Maria Riesch din Germania a lăsat prietenia deoparte şi a cucerit medalia de aur în proba de super-combinată de la Jocurile Olimpice de la Vancouver, după ce americana Lindsey Vonn s-a prăbuşit în tentativa de a obţine al doilea titlu în tot atâtea zile.

Julia Mancuso, medaliată cu argint în coborârea de miercuri câştigată de compatrioata Vonn, a sosit din nou a doua, iar Anja Paerson din Suedia, care s-a hotărât în ultima clipă să participe după un accident suferit în ziua precedentă, s-a luptat pentru medalia de bronz, informează Eurosport.com. Paerson a egalat cu această ocazie recordul feminin al croatei Janica Kostelic cu şase medalii olimpice la schi alpin, în timp ce Mancuso se află acum la egalitate cu Bode Miller în clasamentul schiorilor americani cu cele mai multe medalii.

"Este incredibil. Nu am mai fost nervoasă azi şi asta a fost cheia succesului, pentru că ieri am avut emoţii. Traseul nu a fost foarte dificil şi am crezut tot timpul că pot câştiga", a declarat Riesch, o prietenă apropiată a americanei Lindsey Vonn, care a surclasat-o pe Mancuso cu 0,94 secunde.

Antena3.ro

×
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close