Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Nicoleta Grasu a primit, retroactiv, medalia de bronz la CM din 2007

Nicoleta Grasu a primit, retroactiv, medalia de bronz la CM din 2007

Nicoleta Grasu a primit, retroactiv, medalia de bronz la CM din 2007
11 Dec 2009   •   20:03

Atleta Nicoleta Grasu a primit, vineri, medalia de bronz câştigată în proba de aruncare a discului de la Campionatele Mondiale de la Osaka, din 2007. Iniţial, sportiva din România se clasase pe locul al patrulea, însă rusoaica Daria Pişalnikova, care se clasase pe locul doi, a fost ulterior depistată pozitiv la controalele antidoping şi suspendată.

Pişalnikova a pierdut astfel medalia de argint cucerită la Osaka, aceasta fiindu-i oferită cubanezei Yarelis Barrios, clasată pe poziţia a treia la competiţia din 2007. În mod logic, medalia de bronz i-a revenit Nicoletei Grasu.

Preşedintele Federaţiei Române de Atletism, Sorin Matei, i-a înmânat sportivei medalia de la Osaka, în cadrul "Galei laureaţilor clubului Dinamo", care a avut loc vineri. "A fost o mare surpriză pentru mine. Nu mă aşteptam să o primesc chiar la sărbătoarea clubului meu, în faţa atâtor oameni. Mă bucur că medalia de bronz va intra în palmaresul meu, dar nu se poate compara cu o medalie pe care o primeşti pe loc, după terminarea competiţiei", a declarat Nicoleta Grasu pentru Mediafax.

Antena3.ro

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close