Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Norvegianul Tollefsen, aproape de a produce o tragedie la hochei, la Vancouver (VIDEO)

Norvegianul Tollefsen, aproape de a produce o tragedie la hochei, la Vancouver (VIDEO)

Norvegianul Tollefsen, aproape de a produce o tragedie la hochei, la Vancouver (VIDEO)
Sursa foto: Lubos Bartecko
24 Feb 2010   •   15:21

Hocheiul este unul dintre cele mai dure sporturi de echipă, iar accidentările sunt relativ frecvente în această disciplină. Un jucător al echipei naţionale a Slovaciei, Lubos Bartecko, s-a convins de acest lucru în timpul partidei de marţi cu reprezentativa Norvegiei, când Ole Kristian Tollefsen l-a trântit cu capul de gheaţă.
Contactele dure sunt un lucru comun în hochei. Felul în care Tollefsen l-a lovit pe Bartecko nu are nimic în comun cu banalitatea, însă. Slovacului i-a zburat casca din cauza loviturii cu cotul primite şi a fost apoi trântit cu capul de gheaţă, rămânând ţintuit pe suprafaţa de joc cu sângele şiroind din spatele capului. Medicii au intervenit imediat şi l-au transportat de urgenţă la spital, starea lui fiind acum stabilă.
Cel care l-a lovit, însă, Tollefsen, nu va scăpa nepedepsit. După ce a fost eliminat în partida respectivă, încheiată cu scorul de 4-3 pentru Slovacia, norvegianul va fi judecat de instanţele sportive şi va fi, probabil suspendat pentru mai multe partide.Tollefsen era singurul jucător norvegian care evolua în NHL, la Philadelphia Flyers.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Slovacia hochei jo 2010
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close