Antena 3 Sport Alte sporturi Norvegianul Tollefsen, aproape de a produce o tragedie la hochei, la Vancouver (VIDEO)

Norvegianul Tollefsen, aproape de a produce o tragedie la hochei, la Vancouver (VIDEO)

24 Feb 2010   •   15:21
Norvegianul Tollefsen, aproape de a produce o tragedie la hochei, la Vancouver (VIDEO)
Sursa foto: Lubos Bartecko

Hocheiul este unul dintre cele mai dure sporturi de echipă, iar accidentările sunt relativ frecvente în această disciplină. Un jucător al echipei naţionale a Slovaciei, Lubos Bartecko, s-a convins de acest lucru în timpul partidei de marţi cu reprezentativa Norvegiei, când Ole Kristian Tollefsen l-a trântit cu capul de gheaţă.
Contactele dure sunt un lucru comun în hochei. Felul în care Tollefsen l-a lovit pe Bartecko nu are nimic în comun cu banalitatea, însă. Slovacului i-a zburat casca din cauza loviturii cu cotul primite şi a fost apoi trântit cu capul de gheaţă, rămânând ţintuit pe suprafaţa de joc cu sângele şiroind din spatele capului. Medicii au intervenit imediat şi l-au transportat de urgenţă la spital, starea lui fiind acum stabilă.
Cel care l-a lovit, însă, Tollefsen, nu va scăpa nepedepsit. După ce a fost eliminat în partida respectivă, încheiată cu scorul de 4-3 pentru Slovacia, norvegianul va fi judecat de instanţele sportive şi va fi, probabil suspendat pentru mai multe partide.Tollefsen era singurul jucător norvegian care evolua în NHL, la Philadelphia Flyers.

Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close