Antena 3 CNN Sport Alte sporturi "Nu e sloganul unui bordel pentru străini... e deviza JO de iarnă de la Soci"

"Nu e sloganul unui bordel pentru străini... e deviza JO de iarnă de la Soci"

"Nu e sloganul unui bordel pentru străini... e deviza JO de iarnă de la Soci"
26 Sep 2012   •   13:50

Marţi a fost dezvăluit sloganul Jocurilor Olimpice de iarnă de la Soci din 2014, care a suscitat mai multe reacţii negative din partea publicului.

"Rusia este o ţară a contrastelor şi noi vrem să subliniem acest lucru prin sloganul nostru", a explicat şeful Comitetului de organizare, Dmitri Cernîşenko, într-o conferinţă de presă susţinută la Moscova.

El a anunţat că sloganul ales de Rusia pentru JO 2014 este "Hot. Cool. Yours" (Cald. Rece. Al tău").

"Aici, clima este rece, dar primirea este călduroasă. JO se vor derula iarna, dar într-un oraş cald din Sud şi am putea continua să enumerăm aceste contraste", a mai spus oficialul rus.

Pe internauţi i-a dus însă cu gândul la o altă explicaţie, mulţi considerându-l nefericit. "Sloganul oficial al JO sună ca unul publicitar pentru telefonul fierbinte", a scris Serghei Evdokimov pe Twitter.

"Cald. Frig. Al tău. Nu este un un slogan publicitar pentru prostituate sau pentru ghete, ci sloganul oficial pentru JO de la Soci", a scris, la rândul său, Oksana Kalinina.

"Nu e sloganul unui bordel pentru străini... e deviza JO de la Soci", a scris alt internaut, al cărui nume de utilizator e Surkov.


×
Subiecte în articol: Jocurile Olimpice de iarna Soci
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close