Antena 3 CNN Sport Alte sporturi O sportivă din Chile a născut în timpul unui antrenament, fără să ştie că e gravidă

O sportivă din Chile a născut în timpul unui antrenament, fără să ştie că e gravidă

O sportivă din Chile a născut în timpul unui antrenament, fără să ştie că e gravidă
16 Dec 2009   •   18:27


Sportiva olimpică la haltere Elizabeth Poblete, din Chile, a dat naştere unui băiat în timpul unui antrenament, fără să ştie că era însărcinată. În vârstă de 22 de ani, Poblete, care locuieşte în Brazilia, a declarat că nu s-a simţit foarte bine în ultima perioadă, dar că nu avea idee că ar fi gravidă.

Băiatul a fost născut cu trei luni înainte de termen şi a fost dus la spital, alături de mama lui, unde se află la terapie intensivă. Spitalul din Sao Paulo a dezminţit zvonurile conform cărora sportiva a trebuit să fie externată pentru că nu a putut să îşi plătească spitalizarea.

Elizabeth Poblete a început să nu se simtă bine în timpul unui antrenament pe 8 decembrie, când se pregătea pentru un concurs. La scurt timp, sportiva a dat naştere unui copil care cântărea doar 1,15 kilograme şi măsura 34 de centimetri.

Antrenorul principal, Horacio Reis, a spus că naşterea a fost "o surpriză". "În urmă cu o săptămână am fost arbitru la o competiţie în Chile şi fata asta concura şi ea. Totul a mers bine şi Elizabeth chiar a câştigat concursul. Nu am observat decât că era o fată mare, rotundă şi puternică", a spus Reis pentru AFP.

Elizabeth a terminat concursul de haltere pe locul 12 la categoria de 75 de kilograme, la Olimpiada de la Beijing, din 2008.

Antena3.ro

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close