Antena 3 CNN Sport Alte sporturi O sportivă însărcinată în opt luni va participa la Jocurile Olimpice de la Londra

O sportivă însărcinată în opt luni va participa la Jocurile Olimpice de la Londra

O sportivă însărcinată în opt luni va participa la Jocurile Olimpice de la Londra
Sursa foto: Foto: thebiglead.com
22 Apr 2012   •   23:17

Pentru sportiva malaysiană Nur Suryani Mohamed Taibi, Jocurile Olimpice de la Londra din această vară se vor dovedi o adevărată provocare, tânăra în vârstă de 29 de ani, înscrisă pentru concursul de tir, este însărcinată, iar în perioada competiţiei va fi foarte aproape de termen, în 33 de săptămâni, informează Mediafax.
   
"Voi vorbi cu copilul înainte să concurez: 'Nu lovi, stai liniştit doar o oră şi 15 minute, te rog'. În perioada JO voi fi în 33 de săptămâni, când voi reveni voi fi în 34 de săptămâni", a declarat optimistă sportiva malaysiană.
   
Aceasta va pleca la Londra în iulie. "Comitetul Olimpic a avut să mă trimită la Londra devreme, pentru că îi este teamă, dar din câte am înţeles de la compania aeriană nu este recomandat ca o femeie însărcinată să călătorească când sarcina este şi mai avansată dect va fi a mea. Eu voi ajunge la Londra în jur de 25 iulie şi mă voi întoarce imediat după concurs. Nu voi sta mult acolo", relatează sportiva.
   
Concursul de tir nu este foarte solicitant fizic, dar stresul şi presiunea competiţiei olimpice o vor afecta pe malaysiancă. "Obiectivul meu este să concurez. Poate spre finalul lunii iunie, dacă voi avea probleme ce ar putea pune în pericol bebeluşul meu, îmi voi reconsidera opţiunile. Dar simt că sunt puternică şi soţul meu mă susţine. Doctorii spun că sunt în formă şi că mă pot antrena până la opt sau nouă luni", a încheiat sportiva, puternic susţinută şi de Consiliul Naţional pentru Sport.

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close