Antena 3 CNN Sport Alte sporturi O voleibalistă de la CSM Lugoj, suspendată pentru consum de sibutramină

O voleibalistă de la CSM Lugoj, suspendată pentru consum de sibutramină

O voleibalistă de la CSM Lugoj, suspendată pentru consum de sibutramină
Sursa foto: Foto: ronduldesibiu.ro
23 Ian 2011   •   10:52

 Voleibalista Andreea Moldovan  va fi suspendată de la CSM Lugoj, pe o perioadă de trei luni, după ce sportiva a recunoscut consumul unor pastile de slăbit, care conţineau sibutramină, a anunțat Federaţia Română de Volei, citată de Mediafax.  

Aceasta a fost suspendată pe o perioadă de 3 luni, în conformitate cu dispoziţiile art.37, teza II, din Legea 227/2006, privind prevenirea şi combatarea dopajului în sport, republicată, având în vedere faptul că sportiva a recunoscut încă din momentul semnării Invitaţiei pentru testul doping şi a Formularului de control doping, utilizarea produsului "Capsula de slăbit", care conţine sibutramină.

"Prezenţa în proba sa de urină a N,N-bis-desmetil-sibutramină, N-desmetil-sibutramină, metaboliţi ai sibutraminei, substanţă inclusă la clasa S6.b (Stimulente specifice), constituie o încălcare a art.2 alin. (2) lit. a) din legea menţionată", se specifică în comunicatul forului naţional.

Această perioadă de suspendare de trei luni a intrat în vigoare din data de 19 ianuarie

Federaţia Română de Volei a anunţat suspendarea voleibalistei Andreea Moldovan, de la CSM Lugoj, pe o perioadă de trei luni, după ce sportiva a recunoscut consumul unor pastile de slăbit, care conţineau sibutramină.

×
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close