Antena 3 CNN Sport Alte sporturi Obreja: Miercuri se decide dacă meciul cu Froch se va disputa la data iniţială sau nu

Obreja: Miercuri se decide dacă meciul cu Froch se va disputa la data iniţială sau nu

Obreja: Miercuri se decide dacă meciul cu Froch se va disputa la data iniţială sau nu
Sursa foto: Foto: INTACT Images
07 Mai 2012   •   17:33

Preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, a declarat, luni, că pugilistul Lucian Bute se află sub tratament cu antibiotice din cauza infecţiei suferite la picior, iar o decizie în privinţa disputării partidei cu britanicul Carl Froch la data programată iniţial se va lua miercuri.
   
"Lucian se află sub tratament cu antibiotice. A fost la doctor şi astăzi (n.r. - luni), iar miercuri se va lua o decizie. Nu este nici bine, dar nici rău, însă ultima decizie în privinţa disputării meciului la data programată iniţial se va lua atunci. În cazul în care avizul medicilor va fi negativ, fiind o chestiune medicală, meciul se poate amâna între două şi patru săptămâni", a spus Obreja, citat de Mediafax.
   
Anterior, Rudel Obreja declarase că Bute a avut o bătătură cauzată de o pereche de încălţăminte sport nouă, însă partida cu britanicul Carl Froch se va disputa conform programării iniţiale, în 26 mai, la Nottingham.

"Am vorbit cu Lucian acum. A suferit o banală bătătură cauzată de faptul că şi-a schimbat ghetele de joc cu unele noi. A fost la medic în mod preventiv şi s-a tratat cu tinctură. Meciul se va disputa conform programului iniţial", a afirmat atunci Obreja.
   
Boxinginsider.com a anunţat că Lucian Bute a suferit o infecţie cauzată de o băşică la picior, care s-a întins până în zona genunchiului, astfel că meciul cu britanicul Carl Froch, programat la 26 mai în Nottingham, este în pericol de amânare.
   
Bute, care în prezent se antrenează în Florida (SUA) a fost transportat, sâmbătă, la un spital din zonă, iar potrivit sursei citate medicii nu sunt prea încrezători că sportivul român ar putea să boxeze conform programului.
   
Boxinsider.com susţine că alte detalii nu au fost date publicităţii, iar o decizie în privinţa disputării meciului nu a fost luată încă. În cazul în care Bute nu s-ar recupera până pe 26 mai, data disputării partidei ar putea fi mutată puţin.
   
Lucian Bute se pregăteşte de trei luni în Florida pentru meciul cu Froch.
   


×
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close